MediaValue opent tweede kantoor in Rotterdam

Per 15 maart gaat MediaValue uitbreiden met een tweede kantoor in Rotterdam. Hiermee willen we onze positie in de Nederlandse markt, en dan met name boven de rivieren, verder vormgeven. We blijven geloven in een no-nonsense aanpak, korte lijnen en een direct aanspreekpunt met een senior-adviseur voor de klant. Met een locatie in de Maasstad zitten we met ingang van 15 maart nog dichter op de bal.

De keuze voor Rotterdam is een logische, aangezien de roots van Hans Warnaar (41) in deze stad liggen, zowel zakelijk als privé. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring aan mediabureauzijde, werkt al enige tijd bij MediaValue en wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging.

Het eerste nieuwe account waar we vanuit het Rotterdamse kantoor voor aan de slag gaan, is Stichting Bouwgarant. De Zoetermeerse organisatie is het grootste keurmerk in de bouw met 1.450 aangesloten bouwbedrijven en zij kozen na een bureau-oriëntatie voor MediaValue. Vanaf begin maart zijn de eerste uitingen van BouwGarant te zien in diverse landelijke dagbladen en magazines en zijn de commercials te horen op meerdere nationale radiozenders.

John Broekx, directeur van MediaValue: “Onze filosofie is dat we dicht bij de klant willen opereren, met veel kennis en ervaring ter plekke. Dat doen we vanuit Eindhoven al bijna 10 jaar met succes voor vele middelgrote en grote adverteerders. Hans Warnaar is daarbij de juiste man op de juiste plaats en we zijn blij dat we op deze manier ook een directe meerwaarde kunnen bieden aan adverteerders en bureaus in de Randstad”.

MediaValue Rotterdam
Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam
Tel. 010- 8208754

Publicatie: 16 maart 2016