In 2007 is MediaValue gestart vanuit Eindhoven, waar het hoofdkantoor ruim 10 jaar later nog steeds is gevestigd. De kern van het bureau wordt gevormd door een compact team van ervaren mediaprofessionals. Mensen met een rijke en relevante ervaring in de mediabranche en die van alle markten thuis zijn. De ervaring en expertise van de adviseurs staat garant voor een advies op maat, voor elke discipline en elk vraagstuk. Van strategie tot facturatie, van inkoop tot evaluatie en van landelijke TV-campagnes tot lokale zichtbaarheid.

MediaValue heeft in maart 2016 een tweede kantoor geopend in Rotterdam. Hiermee willen we onze positie in de Nederlandse markt, en dan met name boven de rivieren, verder vormgeven. We blijven geloven in een no-nonsense aanpak, korte lijnen en een direct aanspreekpunt met een senior-adviseur voor de klant. Met een locatie in de Maasstad zitten we daarmee nog dichter op de bal. We houden voeling met de lokale markt, maar hebben nog meer mogelijkheden om flexibel te kunnen schakelen en in te spelen op de wensen van adverteerders en bureaus. Een optimaal advies gecombineerd met de korte lijntjes en de flexibiliteit van onze mensen en diensten, dat is een belangrijke meerwaarde die we als eigentijds bureau willen bieden.

Wie zijn de gezichten achter MediaValue?

Turn on JavaScript!       

Oprichter en eigenaar MediaValue. Ondernemer. John werkte eerder als director voor SVBmedia en Scheepens reclame adviseurs, waarna hij in 2007 besloot een eigen bureau op te richten met de filosofie en overtuiging dat adverteerders veel baat hebben bij een mediabureau met meerwaarde. John is als algemeen directeur eindverantwoordelijk voor het klantcontact, strategie en planning.
Favoriete media : Eindhovens Dagblad, Radio 2

Turn on JavaScript!          

Mede-eigenaar MediaValue sinds 2008. Buyer. Esther heeft met ruim 16 jaar ervaring aan inkoopzijde een uitstekend netwerk opgebouwd bij uitgevers en exploitanten. Ze weet waar de marges liggen en waar ze kwalitatieve en kwantitatieve voordelen kan behalen voor onze klanten. Esther is eindverantwoordelijk voor inkoop en executie.
Favoriete media : Linda, GTST, Puur NL

Turn on JavaScript!     

Adviseur bij MediaValue sinds 2010. Analyticus. Roel heeft vanuit zijn brede ervaring bij diverse media- en reclamebureaus veel relevante kennis opgedaan. Dit in combinatie met zijn aangeboren nieuwsgierigheid naar digitale media, levert hij voor zijn klantenpakket een optimaal advies en maximaal rendement uit het budget.
Favoriete media : Quest, Sesamstraat, NPO Radio4

Turn on JavaScript!     

Adviseur bij MediaValue sinds 2015. Doener. Hans heeft met ruim 16 jaar ervaring aan bureauzijde veel waardevolle ervaring opgedaan op het gebied van o.a. strategie, planning en accountmanagement voor diverse aansprekende adverteerders. Hans is daarnaast sinds maart 2016 Media Director voor MediaValue Rotterdam.
Favoriete media : Algemeen Dagblad, Studio Sport