Media-adviseur/Mediaplanner (m/v)

32-40 uur

Wat verwachten wij van jou?
In deze functie ga je zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag met het geven van media adviezen. Op basis van input van de adverteerder of het reclamebureau maak je o.a. titelselecties, plaatsingsschema’s, prijsopgaven, inkooprapportages en materiaalspecificaties. Bij het advies dat wordt verstrekt zorg je altijd voor een gedegen onderbouwing. Je verzorgt tevens instructies voor plaatsingsopdrachten en aanlevering van materialen bij onze BackOffice. Naast interesse in media zoals dagbladen, weekbladen, buitenreclame, magazines, TV, radio en folders heb je tevens affiniteit met online media en heb je de ambitie om je hierin verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte collega. Je kunt goed zelfstandig werken, je bent analytisch ingesteld, cijfermatig onderlegd, nauwkeurig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een commerciële instelling en legt makkelijk contact met bestaande en nieuwe klanten.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Een proactieve houding en een mentaliteit van ‘niet lullen maar poetsen’
  • Goede beheersing van het MS office pakket; met name ervaring met Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met het opzetten van Google Adwords en/of Facebook campagnes is ook een pre

Wat bieden wij?
Een afwisselende en dynamische baan op kantoor Eindhoven, met mooie klanten en een compact team met leuke collega’s. Een goed salaris en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de mediawereld.

Meer informatie/interesse?
Neem contact op met John Broekx, 040-267 85 20 of Turn on JavaScript!. Heb jij de meerwaarde die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie per mail naar Turn on JavaScript!.